Two male employees viewing equipment on shop floor.
Bekijk de video

Stimuleer de toekomst van automatisering met digitale oplossingen.

Stimuleer de toekomst van automatisering met digitale oplossingen.
Uw partner voor geïntegreerde oplossingen
Technologie verandert snel en onvoorspelbaar de manier waarop bedrijven over de hele wereld opereren. Om onze klanten voorop te houden, stimuleren we verandering door sneller dan wie dan ook te leren en te innoveren.
END-TO-END ONDERSTEUNING IN DE LEVENSCYCLUS
Het is onze missie om klanten de hoogst mogelijke beschikbaarheid te bieden tegen de laagst mogelijke levenscycluskosten. Simpel gezegd, automatiseringsoplossingen zijn investeringen. Met de levenscyclusbeheeroplossingen van JR Automation kunnen fabrikanten en distributeurs zich op hun gemak voelen in de wetenschap dat u samenwerkt met een leverancier die de levenscyclusreis met u zal doorlopen.
Vaccine Potency Preparation and Testing
CASE STUDY
Ein Kunde benötigte eine Anlage, um die Produkt und Überprüfung der Wirksamkeit zu beschleunigen und damit die steigende Produktnachfrage zu befriedigen. Die Anlage musste Platten verarbeiten, um die automatische bildgebungsbasierte Zählung von Plaques vorzubereiten und die Wirksamkeit der Chargen zu bestimmen.

Technical Capabilities Involed:

  • vision applications
  • software data integration
  • material handling solutions
  • inspection testing
  • dispense applications
Vaccine Potency Preparation and Testing
create with us
find your next career at jr automation
We’re actively searching for candidates with the skills, curiosity, and passion to bring innovative automation solutions to life.
background-image